Όλγα Δεβετζάκη - Ενδοκρινολόγος
Αναστασίου Ζίννη, 9, Αθήνα, Αττική, 11741
Phone: 210-9239440 URL of Map

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Η ζωή θέλει γέλιο

......Θέματα που απασχολούν εμάς τα κορίτσια
Θέλεις μια κρέμα να σιάξει τη φάτσα σου, να σε σιδερώσει και να σε κάνει σαν την οποιαδήποτε 20χρονη σιχαμένη μοντέλα που δεν θέλεις να θυμάσαι. Διαβάζεις τα διαφημιστικά και κόβεσαι. Κρέμα ζήτησες,όχι ολόκληρο το Ινστιτούτο Παστέρ!
Ακολουθούν παραδείγματα
«Χάρη στο μοναδικό χτενάκι Airborne Modules οι βλεφαρίδες σας αποκτούν αισθησιακές καμπύλες». Μετά από λίγο αρχίζουν να βγάζουν βυζιά.
«Επιδερμίδα που σφύζει από ζωή 85%». Το υπόλοιπο 15% είναι ψοφάλογο.

(Κρέμα η οποία) «απελευθερώνει τους πόρους». Ένας-ένας καίνε τα σουτιέν τους.
(Κρέμα που) «αναδιοργανώνει τα κύτταρα». Τα ψήνει να κατέβουν σε γενική απεργία, γιατί από μόνα τους είναι χύμα στο κύμα. Ούτε καν ψηφίζουν, για να καταλάβετε.
(Κρέμα η οποία έχει) “beeswax resign”. Όπως υλικό συγκόλλησης πτερυγίων ανεμιστήρα. Παλιά το έβαζαν στα αεροπλάνα, αλλά πέφτανε και το έκοψαν (φύρα).
(Κρέμα που αποτελεί) «ένα ασυνήθιστο δώρο σύσφιξης, ενέργειας και ενυδάτωσης που χαϊδεύει τις αισθήσεις σας!» Ναι, αλλά τι μου κάνει; Και είναι δωρεάν; Δηλαδή μόνο χαϊδεύει; Αν θέλω κάτι παραπάνω πρέπει να πληρώσω;
(Κρέμα μαλλιών με την οποία) «τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν όχι μόνον τη λάμψη που τους αξίζει αλλά και τη δύναμη και τη ζωντάνια που χρειάζονται». Άξια, τα μαλλιά. Για να κάνουν τι; Να πάρουν μέρος σε τηλεμαραθώνιο; Να ανέβουν το Έβερεστ;
(Κρέμα με την οποία) «η εμφάνιση του “ποδιού της χήνας” μειώνεται έως και 55% ενώ παράλληλα η εμφάνιση των γραμμών ανάμεσα στα φρύδια μειώνεται έως 45%». Με σκοτώνουν τα ποσοστά: κι αν μειωθεί κατά 55% το πόδι της χήνας, ποιος με διαβεβαιώνει ότι δεν θα αυξηθεί κατά 45% το πόδι της μπεκάτσας;
● 

(Σαμπουάν που είναι) «για ξηρά μαλλιά, 5 προγράμματα προσωποποιημένης θρέψης που ενώνουν 5 σημαντικά στοιχεία». Όχι, γιατί άμα η θρέψη είναι απρόσωπη μπορεί να μπερδευτείς και να τη ρίξεις στο τάσκεμπαπ.
(Κρέμα που η έρευνά της) «είναι βασισμένη στην εμπειρία της στην καλλιέργεια της aloe vera και σε κλινικές έρευνες για τη θεραπευτική χρήση των προβιοτικών». Κι ένας θείος μου καλλιεργεί κολοκυθάκια αλλά δεν το κάνει ζήτημα. Άσε που όλοι υποψιαζόμαστε ότι καλλιεργεί χόρτο.
(Σκιές ματιών) «για βαθουλωτά μάτια οι αποχρώσεις βουλκανί». Όπως βουλκανιζατέρ. Βγαίνει και σε λαστιχί, τσιμουχέξ και καρμπυρατερί.
(Κρέμα ακόμα που) «αγγίζει με αγάπη την επιδερμίδα σας και μεταμορφώνει όλα αυτά που κρύβετε μέσα σας σε πραγματική ομορφιά». Ορίστε, καλύτερη κι από γκόμενος. Ακόμα και μια σκωληκοειδίτιδα, την κάνει θεά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου